AUTORIJSCHOOL HANS VAN SCHAICK  -  MAKKUM (Súdwest-Fryslân
 

'Rijlessen geven is maatwerk. Iedere leerling verdient zijn eigen lesmethode en begeleiding. 
Autorijden is leuk! Dat geef ik al mijn leerlingen graag mee.'
 
Ben jij je aan het oriënteren op rijlessen en op zoek naar een autorijschool? Welkom op mijn website. Mijn naam is Hans van Schaick en ik ben sinds 1992 rij-instructeur in Makkum e.o. (Súdwest-Fryslân). Met veel plezier begeleid ik mijn leerlingen elke week bij het het volgen van rijlessen en het behalen van hun rijbewijs. Vele leerlingen, soms uit meerdere generaties, gingen jou al voor.

Rijles geven is maatwerk. Iedere leerling verdient zijn eigen lesmethode en begeleiding. Ik geef mijn rijlessen op een gestructureerde en  opbouwende manier, waarbij ik werk met een persoonlijke leskaart en RIS-methode. Hier houd ik vorderingen en aandachtspunten bij. Autorijden is leuk! Dat geef ik al mijn leerlingen graag mee. Ook angstige leerlingen of leerlingen met een speciale (zorg)behoefte kunnen bij mij terecht.
 
Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt voor het starten met rijlessen waaronder ook de tarieven. Met de aanschaf van een lespakket van bijvoorbeeld 30 lessen (incl. examen) krijg je een mooie korting op je lesgeld. Kijk hiervoor bij Tarieven.

Vragen of persoonlijk contact?
Raadpleeg hiervoor het tabblad contact. Je kunt mij volgen op social media via Facebook en Instagram